ROSELLÓ 195

Project with a cubist composition, following the concept of continuous boxes, achieved through changes in colors and materials. For the floors, patterns have been designed that have combined the existing hydraulic floors with hydraulic tiles of our own design and strips of micro cement. Likewise, the kitchen peninsula is a deconstruction of self-designed boxes, combining white and wood finishes.

There is an architectural dialogue between the restored wooden beams and exposed brick walls, which merges with the different compositions of hydraulic flooring, and Moroccan Zellige bathroom tiles, which achieve an organic, geometric, and colorful design.

The patio is divided into three areas for your total enjoyment, an area where to eat and socialize, a chill-out area to relax, and a recreation area, where everyone can always find their favorite place.

For more information, contact us HERE.

Or text us by WhatsApp at +34 672 79 70 31